Highlights animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven

Activiteiten waar je kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2022 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

 

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Robot bouwen

Robotjes bouwen

 

Met afval als grondstof gaan we ontwerpen, bouwen en programmeren we met de BYOR-kit robots, apparaten of interactieve kunstobjecten

Foto Molecaten drijft

Bosbad Drijft!

 

Neem je opblaasbootje of zwembadje mee en bouw een feestje mee vanuit het water. Drijven, chillen en muziek. Wat wil je nog meer!!

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Marc Luijben

 

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

 

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Pretparade Wally

Wally's pretparade

 

Wally, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is zeer interactief, dat betekent dat alle kinderen mee kunnen doen.

Foto spooktocht

Spooktocht

 

Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!

Foto Molecaten drijft

Splesj Drijft!

 

Neem je opblaasbootje of zwembadje mee en bouw een feestje mee vanuit het water. Drijven, chillen en muziek. Wat wil je nog meer!!

Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

 

In deze clinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. 

Foto Science workshop

Science workshop

 

De kinderen zijn samen met een begeleider eventjes echte junior onderzoekers. De workshop wordt afgewisseld met een uitleg en verrassende en spectaculaire demonstratieproefjes.