Huren of kamperen op Molecaten Park Bosbad Hoeven

Huren of kamperen in Hoeven, West-Brabant, Noord-Brabant

Bosbad Hoeven met waterspeelpark Splesj is een heerlijke plek in de Brabantse bossen. Alle chalets hebben een veranda of overdekt terras! Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Met de comfortabel ingerichte tent op Molecaten Park Bosbad Hoeven ben je van alle gemakken voorzien. Je kunt direct starten met vakantie vieren in de bosrijke omgeving van Brabant. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

De huurcaravans staan opgesteld in een laantje en hebben allemaal een zonnig terras. Geniet van het gezellige campingsfeertje! Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

De mooie camping Bosbad Hoeven heeft fraai aangelegde kampeervelden. De natuurlijke begroeiing en aanplant bieden de comfortplaatsen beschutting en privacy. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Op campervakantie in Noord-Brabant of op doorreis naar het zuiden? De gezellige camping Bosbad Hoeven heeft speciale camperplaatsen. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park Bosbad Hoeven 04

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping Bosbad Hoeven. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park Bosbad Hoeven kampeer je het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek in Brabant. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park Bosbad Hoeven. Met een eigen tweede thuis geniet je maximaal van je vrije tijd!

Meer info
Omgeving Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 fietsen

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park Bosbad Hoeven in West-Brabant.

Bekijk & boek
Molecaten Park Bosbad Hoeven 01 Waterspeelpark Splesj

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

Bosbad Hoeven

Oude Antwerpsepostbaan 81b

4741 SG Hoeven