Molecaten in corona-tijd

Laatste update: donderdag 4 juni 2020 om 14:45 uur

Coronapagina Mevr E Metz (2) De Nederlandse aanpak van corona heeft goed gewerkt om de gevolgen van het virus (Covid-19) onder controle te krijgen. Het risico is zeker nog niet weg, maar als we ons aan de belangrijkste maatregelen houden, komt er wel stapsgewijs meer ruimte.

Als het virus onder controle blijft, kunnen per 1 juli 2020 de sanitairgebouwen op onze campings weer open.

Tot die tijd kunt u op onze vakantieparken en campings verblijven in: huuraccommodaties met sanitaire voorzieningen of op een kampeerplaats indien uw caravan of camper is ingericht met  sanitaire voorzieningen.
Welkom bij Molecaten in corona-tijd >

Bekijk hieronder per park hoe u wél kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.
- Blijf gezond! -

Wat kan er allemaal wel & antwoorden op veel gestelde vragen

Voucher voor verblijven op een later moment

Een reservering met een verblijf korter dan 3 maanden kunt u annuleren met toepassing van de Voucherregeling bij annulering voor recreatiebedrijven. Gebruik voor het aanvragen van een voucher - voor uw verblijf op een later moment - het speciale formulier. Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons een e-mail als ontvangstbevestiging. 
Klik hier voor meer informatie en het formulier.

Bel of e-mail ons zo min mogelijk

Wij vragen om uw begrip en verzoeken u zo min mogelijk contact met onze parken op te nemen (ook vanwege onze beperkte capaciteit). We houden u per e-mail en via deze website op de hoogte. Heeft u geen e-mail, dan nemen we telefonisch contact met u op!

Kijk graag regelmatig op deze website voor antwoorden op de meest gestelde vragen.