Huren of kamperen op Molecaten Park De Agnietenberg

Huren of kamperen in Zwolle, Vechtdal Overijssel, Overijssel

Of je nu voor een citytrip Zwolle of een lange vakantie in Vechtdal-Overijssel komt; onze chalets met veranda zijn de perfecte thuisbasis! Huisdieren toegestaan (m.u.v. type Kamille en Rozemarijn).

Bekijk & boek

Op Molecaten Park De Agnietenberg kampeer je prachtig op een veld aan het water van de Agnietenplas. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Plannen voor een campervakantie door Overijssel met een bezoek aan Hanzestad Zwolle? Op Molecaten Park De Agnietenberg kampeer je aan de rand van de stad op speciale camperplaatsen. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats bij het water kamperen Molecaten Park De Agnietenberg 03

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping De Agnietenberg. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park De Agnietenberg kampeer je het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek in Vechtdal Overijssel. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park De Agnietenberg. Met een eigen tweede thuis geniet je maximaal van je vrije tijd!

Meer info
4pers chalet Kamille Molecaten Park De Agnietenberg 02

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park De Agnietenberg in Hanzestad Zwolle.

Bekijk & boek
Molecaten Park De Agnietenberg 28 Agnietenplas

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

De Agnietenberg

Haersterveerweg 27

8034 PJ Zwolle