Vaste staanplaats op Molecaten Park De Agnietenberg, Zwolle

Kies voor een tweede thuis aan de rand van Zwolle in Vechtdal Overijssel

Molecaten Park De Agnietenberg aan de rand van Zwolle in Vechtdal Overijssel is een fijne plek voor een tweede thuis. Vele families uit Zwolle en omstreken hebben al gekozen voor een vaste staanplaats op De Agnietenberg. Het is er 'buiten gewoon genieten' van de mooie omgeving (bos, Agnietenplas, Vecht, Zwolle), de rust en op zijn tijd; de gezelligheid! U zult merken dat u met een vaste staanplaats op ons park echt geniet van het buiten zijn. U gaat zich er gegarandeerd thuis voelen!
 

Uw stacaravan of chalet op een ruime vaste staanplaats

Een vaste staanplaats op camping De Agnietenberg is een ruime plaats voorzien van aansluiting op 10 ampère elektra, water, riool en CAI. De keuze van chalet of stacaravan is aan u en net als thuis, kunt u ook uw vaste staanplaats naar eigen smaak inrichten! Stoer, romantisch of landelijk misschien? Molecaten hanteert wel enkele restricties.
 

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats nabij Zwolle?

Prijsinformatie, occasions, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op De Agnietenberg in Zwolle? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 038-45 315 30), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien.  

Uw huisdier is toegestaan bij een vaste staanplaats op Molecaten Park De Agnietenberg.