Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Koerberg

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park De Koerberg. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Timmerfestijn

Donderdag 25 juli

Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Pip & Pelle

Zaterdag 27 juli

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Straatvoetbal Clinic

Donderdag 1 augustus

Een clinic voor de voetballiefhebber. De clinic zal worden gegeven door één van de beste balvirtuozen die er in op dit moment in Nederland zijn.

WePlay Esports

Donderdag 8 augustus

Tijdens dit event wordt er een heus FIFA toernooi georganiseerd voor de voetballiefhebbers of kom gezellig kijken naar de wedstrijd. En laat zien hoe goed je kunt dansen met Just Dance.

Schuimparty

Vrijdag 9 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Voetbal Fun

Donderdag 15 augustus

De voetballers onder ons kunnen hun hart ophalen tijdens Voetbal Fun. Ontdek hoe hard je precies schiet met de snelheidsmeter en probeer zo goed mogelijk te schieten op de voetbal dartbord. Of speel een wedstrijdje tegen elkaar op het levend tafelvoetbal- en pannaveld.