Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Koerberg

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park De Koerberg. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Aardspoor

Aardspoor

Woensdag 22 juli & woensdag 19 augustus

We gaan op zoek naar wild en zoeken naar hun prenten en andere sporen. Wat eten de herten en de wilde zwijnen? Kunnen we lopen met een kompas en hoe oud is die dikke boom? Laten we dat gaan onderzoeken! Leuk voor gezinnen met kinderen van 8 tot 12 jaar.

Foto Quizzzit

Quizzzit

Donderdag 23 juli, vrijdag 31 juli & maandag 10 augustus

In deze quiz kan je met je gehele familie online meespelen en moet je de gekste vragen beantwoorden. In deze quiz komen verschillende thema's voorbij. Hoe goed is jouw kennis over bijvoorbeeld geschiedenis, aardrijkskunde of muziek? Doe mee en test je kennis! 

Foto Qui Vive Wipe it out

Wipe It Out

Zaterdag 25 juli

Op deze stormbaan zijn o.a. diverse obstakels, glij- en klimonderdelen, megaballen en kruipmuren geplaatst waar onder, over, langs en doorheen geklauterd en gekropen moet worden om het einde van de baan te kunnen bereiken.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Woensdag 29 juli

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Zaterdag 1 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Dinsdag 4 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Woensdag 5 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Burgemeester van Buiten

Burgemeester van Buiten

Zaterdag 8 augustus

Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Foto WePlay esports

Esports Toernooi

Dinsdag 11 augustus

De eventmanagers van WePlay Esports organiseren een FIFA toernooi waar jezelf aan mee kan doen of als toeschouwer naar de wedstrijden ook gezellig naar kunt komen kijken. Voor alle dansers is er ook een mogelijkheid om je moves te laten zien bij Just Dance.