Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule

Activiteiten waar je kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2022 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Zaterdag 23 juli

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Aardspoor

Aardspoor

Zondag 24 juli

We gaan op zoek naar wild en zoeken naar hun prenten en andere sporen. Wat eten de herten en de wilde zwijnen? Kunnen we lopen met een kompas en hoe oud is die dikke boom? Laten we dat gaan onderzoeken! Leuk voor gezinnen met kinderen van 8 tot 12 jaar.

Foto Burgemeester van Buiten

Burgemeester van Buiten

Vrijdag 26 juli

Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Zaterdag 30 juli

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Tech Track

Tech Track

Dinsdag 2 augustus

Race over verschillende soorten tracks op de drie stormbanen. Klim, glijd, duik en ren langs verschillende obstakels die je tegen komt terwijl je de snelste tijd probeert neer te zetten. Kies een track met jouw eigen moeilijkheidsgraad op de nieuwe Freestyle Run stormbaan van 21,5, neem een aanloop en ren omhoog tegen de freestyle walls.

Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Zaterdag 6 augustus

In deze clinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. 

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Dinsdag 9 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Zaterdag 20 augustus

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 

Foto Meneer Boom

Theater met Meneer Boom

Dinsdag 23 augustus

Meneer Boom neemt je mee in zijn theatervoorstelling. Met muzikale begeleiding en boeiende verhalen is het een leuke voorstelling voor de jongere kinderen.