Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park De Leemkule. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Zaterdag 18 juli

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Donderdag 23 juli & donderdag 20 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Zaterdag 25 juli & zaterdag 8 augustus

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Zaterdag 1 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Burgemeester van Buiten

Burgemeester van Buiten

Dinsdag 4 augustus

Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Foto Lasergamen Target Challenge

Lasergamen

Woensdag 12 augustus

Deze populaire game is ontzettend gaaf! Samen ga je de strijd aan om te winnen van de tegenstander. Door obstakels in allerlei vormen en groottes gaat deze game weer een toffe ervaring opleveren!

Foto Luchtkussendorp XXL

Luchtkussendorp XXL

Zaterdag 15 augustus

Een dorp van springkussens, stormbanen en spelkussens! Voor jong en oud een waar paradijs om te klimmen en klauteren.

Foto Aardspoor

Aardspoor

Zondag 18 oktober & zondag 27 december

We gaan op zoek naar wild en zoeken naar hun prenten en andere sporen. Wat eten de herten en de wilde zwijnen? Kunnen we lopen met een kompas en hoe oud is die dikke boom? Laten we dat gaan onderzoeken! Leuk voor gezinnen met kinderen van 8 tot 12 jaar.