Huren of kamperen op Molecaten Park De Leemkule

Huren of kamperen in Hattem, Veluwe, Gelderland

Boek hier je karakteristieke 2 tot 12 persoons vakantiehuisje in het bos op de Veluwe. Deze, vaak rietgedekte, vakantiehuisjes bieden volop privacy. Huisdieren zijn in enkele vakantiehuisjes toegestaan.

Bekijk & boek

Op de camping van Molecaten Park De Leemkule staan vier sfeervolle houten pipowagens met een kleine veranda en alle ruimte rondom. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Houd je van rondreizen per fiets of te voet en verblijf je dan graag op een camping voor één nacht (of twee)? Dan biedt de eenvoudig ingerichte campinghut op De Leemkule uitkomst. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Kamperen op De Leemkule is kamperen midden in de natuur! Een zandbak of speeltoestel vinden je kinderen altijd in de buurt van de kampeerplek. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Op De Leemkule is er plek voor jou en je camper! Je hebt het gemak van je eigen camper en geniet van het comfort van onze goede faciliteiten. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park De Leemkule 07

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping De Leemkule. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park De Leemkule kampeer je het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek op de Veluwe. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek
Omgeving Molecaten parken Hattem Heerde 01 wandelen

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park De Leemkule. Met een eigen tweede thuis geniet je maximaal van je vrije tijd!

Meer info

Groepsaccommodatie De Christinahoeve is ideaal geschikt om een vakantie-, studie- of werkweek in groepsverband tot maximaal 100 personen door te brengen.

Bekijk & boek
2pers vakantiehuisje Petrea Molecaten Park De Leemkule 02

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park De Leemkule in de Veluwse bossen.

Bekijk & boek
Molecaten Park De Leemkule 05 buitenzwembad

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

De Leemkule

Leemkuilen 6

8051 PW Hattem