Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Het Landschap

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park Het Landschap?
Selecteer hieronder de maand waarin je verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

april 2024

23 april

Vollemaanwandeling, Buitencentrum Drents-Friese Wold

Tijdens deze mystieke avond kun je op het Aekingerzand een bijzondere wandeling maken. Samen met een gids van Staatsbosbeheer wandel je over deze uitgestrekte zandvlakte. Al je zintuigen staan op scherp tijdens deze spannende en bijzondere wandeling. Kosten volwassenen € 9,50, kinderen 6 t/m 12 jaar € 6,00.

Lees meer >
27 april t/m 4 mei

Week van de Waterdiertjes, Buitencentrum Drents-Friese Wold

Kom met je kinderen naar de waterdiertjesweek bij het Buitencentrum Drents-Friese Wold. Gewapend met schepnetten, loeppotjes ga je op pad naar het ven waar je op zoek gaat naar het onderwaterleven. Kosten € 5,00 per kind.

Lees meer >
28 april

Vroege vogelwandeling, Buitencentrum Drents-Friese Wold

Maak samen met de gids van Staatsbosbeheer een vroege vogelwandeling door het Drents-Friese Wold. Ervaar de sfeer van de vroege lenteochtend in dit bosgebied en leer spelenderwijs de zang van een aantal vogelsoorten. Kosten volwassenen € 9,50, kinderen vanaf 8 jaar € 6,00

Lees meer >
28 april

Boerestreekmarkt, Appelscha

Op zondag vind je aan de Boerestreekmarkt in Appelscha weer de Boerestreekmarkt. Een gezellige braderie, met grote diversiteit, aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Lees meer >
30 april

Eddy Eekhoorn speurtocht, Buitencentrum Drents-Friese Wold

Heb jij wel eens een eekhoorn gezien? Kom onze speurtocht doen en leer alles over Eddy Eekhoorn. Aan het einde van de speurtocht ga je een voerkastje voor de eekhoorn timmeren, met hulp van onze vrijwilligers. Zo kan de eekhoorn ook bij jou thuis voer komen eten! Kosten € 9,50 per kind, inclusief voederkastje.

Lees meer >