Highlights animatieprogramma Molecaten Park Hoogduin

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Hoogduin. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Dinsdag 21 juli

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Dinsdag 28 juli

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Donderdag 6 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Piraten Storm Strijd

Piraten Storm en Strijd Festijn

Woensdag 12 augustus

Dit speelschip is gigantisch groot en zorgt voor heel veel verschillende spelelementen. Naast springen, klimmen en glijden kun je met een speelkanon balletjes afschieten! Wilt u iets unieks zien? Dan is dit een schot in de roos!

Foto Noovids Party 1

Feestavond met DJ

Zaterdag 15 augustus

Met een DJ staat er een gezellige feestavond op het programma. Dus voetjes van de vloer en dansen maar!