Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden?
Selecteer hieronder de maand waarin je verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

augustus 2022

17 augustus

Jeugdbrandweerwedstrijden, Oostvoorne

Wil jij ook brandweerman of -vrouw worden voor 1 avond, geef je dan op met een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje. Samen ren je een parcours met verschillende doeltjes af. Vooraf krijg je een echte brandweerhelm op en brandweerlaarzen aan. Er zijn leuke prijzen en medailles te winnen. Inschrijven kan vanaf 1 augustus 2022 t/m 25 augustus 2022 via brandweervereniging.oostvoorne@gmail.com. Het evenement start om 19:00 uur en de kosten bedragen €1.50.

Lees meer >
27 augustus

Burchtfeesten, Oostvoorne

Tijdens de Burchtfeesten is er overdag een gezellige markt en vinden er diverse activiteiten plaats. 's Avonds is er een feest met leuke muziek!

Lees meer >
27 augustus

Straattekenen, Oostvoorne

Alle ingrediënten die van het straattekenen in Oostvoorne ieder jaar zo'n succes maken, zijn weer aanwezig: stoepkrijt in alle kleuren, een mooie werkplek op het wegdek van het Kerkplein, leuke prijzen en een lekker ijsje voor iedereen na afloop. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website.

Lees meer >