Highlights programma Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Activiteiten waar je kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2022 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Donderdag 14 juli

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Aardspoor

Aardspoor

Maandag 18 juli

We gaan op zoek naar wild en zoeken naar hun prenten en andere sporen. Wat eten de herten en de wilde zwijnen? Kunnen we lopen met een kompas en hoe oud is die dikke boom? Laten we dat gaan onderzoeken! Leuk voor gezinnen met kinderen van 8 tot 12 jaar.

Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Woensdag 27 juli

In deze clinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. 

Foto Pretparade Wally

Wally's pretparade

Dinsdag 26 juli

Wally, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is zeer interactief, dat betekent dat alle kinderen mee kunnen doen.

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Vrijdag 5 augustus

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 3 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Steven Kazan

Goochelshow met Steven Kazan

Dinsdag 9 augustus

Steven Kazàn is een geboren humorist en al jaren actief met zijn unieke onemanshow. Zijn optreden op het podium is een combinatie van visuele grappen, publieksinteractie en verbluffende goocheltrucs. Een humoristische feel-good show waar nog lang over gesproken zal worden!

Foto Spetterstad

Spetterstad

Donderdag 11 augustus

Spetter, spieter, spater... Lekker in het water! Met water spelen, dat is toch het leukste wat er is? Zowel jong als oud beleven absoluut veel plezier in deze Spetterstad! Glijd op een band in een grote bak water tijdens tobbedansen, neem een goede aanloop en kijk hoever je komt op de buikschuifbaan en test beide glijbanen bij de Double Slide om aan het einde van de glijbanen in het water te plonsen!

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 17 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle theatershow

Donderdag 18 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Dinsdag 23 augustus

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.