Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin?
Selecteer hieronder de maand waarin je verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.


augustus 2022

Zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2022

Bloemencorso Leersum, Leersum

Het derde weekend van augustus staat al decennia voor elke Leersummer met rood omrand in de agenda. Dan is het Corsoweekend. Wat ongeveer 70 jaar geleden begon als een stoet van versierde fietsen ter ere van de verjaardag van Koningin Wilhelmina is inmiddels uitgegroeid tot het grootste evenement van de Utrechtse Heuvelrug: Het Leersumse Bloemencorso. De praalwagens vol met dahlia’s worden allemaal in en rondom Leersum gebouwd. Deze bouwgroepen bestaan uit gezinnen die samen met hun kinderen een kleine wagen bouwen. Tot grote wagens waar maanden aan gelast en gebouwd wordt. Vriendengroepen, sport- of andere verenigingen, iedereen die mee wilt doen kan een wagen bouwen.

Lees meer >
Vrijdag 26 augustus en zaterdag 27 augustus 2022

Festival Strand in Vleuten, Vleuten

Hét muziekfestival op het strand van de Haarrijnseplas in Utrecht Leidsche Rijn heeft twee jaar moeten wachten, maar op 26 & 27 augustus 2022 gaat Festival Strand eindelijk gebeuren. Traditiegetrouw staat de vrijdagavond in het teken van muziek uit de nineties en zeroes. Dit jaar verzorgen o.a. Mental Theo, Paul Elstak, 2 Brothers On The 4th Floor, dj Jody Bernal en de Party Animals de nostalgische hits op het strand. Op zaterdag staan o.a. BLØF, Clouseau, The Dirty Daddies, Son Mieux, Wulf en RONDÉ op de planken

Lees meer >