Animatie op Molecaten Park Landgoed Molecaten, Hattem

Een leuk programma voor gezinnen met kleine kinderen!

Het animatieprogramma op Landgoed Molecaten is bescheiden, maar gevarieerd en gericht op gezinnen met jonge kinderen, die heel bewust voor deze kleine en rustige camping kiezen. Samen koekjes bakken, 's middags een spel en 's avonds een quiz of broodjes bakken bij het kampvuur. Plezier voor het hele gezin!
 

  • Zomervakantie 15 juli t/m 22 augustus

Bekijk het dag-tot-dag programma

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Landgoed Molecaten. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Bekijk de highlights

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Natuurlijk genieten

De omgeving van ons Molecaten park is de moeite waard om ontdekt te worden! Doe mee met de professioneel begeleide natuurexcursies van ons animatieprogramma en kom alles over de natuur te weten.

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!

Kleurplaten