Highlights animatieprogramma Molecaten Park Noordduinen

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Noordduinen. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
 
Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Woensdag 22 juli & zaterdag 8 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Quizzzit

Quizzzit

Donderdag 23 juli, vrijdag 31 juli & maandag 10 augustus

In deze quiz kan je met je gehele familie online meespelen en moet je de gekste vragen beantwoorden. In deze quiz komen verschillende thema's voorbij. Hoe goed is jouw kennis over bijvoorbeeld geschiedenis, aardrijkskunde of muziek? Doe mee en test je kennis! 

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Dinsdag 28 juli

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto WePlay esports

WePlay Esports

Zaterdag 1 augustus

De eventmanagers van WePlay Esports organiseren een FIFA toernooi waar jezelf aan mee kan doen of als toeschouwer naar de wedstrijden ook gezellig naar kunt komen kijken. Voor alle dansers is er ook een mogelijkheid om je moves te laten zien bij Just Dance.

Foto Henk Pieterse

Henk Pieterse: Basketbal Clinic

Donderdag 20 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.