Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden?
Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

augustus 2019

21 augustus

Kindermiddag, Rockanje

Lees meer >
25 augustus

Luikse Snuffelmarkt, Hellevoetsluis

Gezellig snuffelen langs de vele kramen met diverse snuisterijen. Het Woordbouwerplein bij het winkelcentrum de Struytse Hoeck is weer flink gevuld met kramen. En zit er niet bij wat u zoekt ............ ook de winkels in het winkelcentrum zijn geopend.

Lees meer >
28 augustus

Brandweerwedstrijden, Oostvoorne

Brandweerwedstrijden georganiseerd door de vrijwillige brandweer Oostvoorne aan de Hofwei voor kinderen t/m 12 jaar. Een waterspektakel waar gestreden wordt om mooie prijzen op een parcours met de waterbak en 3 doelen.  Info/ inschrijving bij Cafetaria Oostvoorne aan de Stationsweg 14 te Oostvoorne.

Lees meer >
28 augustus

Kindermiddag, Rockanje

Lees meer >
30 aug t/m 1 september

Zomer Fair Olaertsduyn , Rockanje

Na twee mooie edities van de Zomer Fair Olaertsduyn met bijna 10.000 bezoekers komt er dit jaar een derde editie van dit exclusieve lifestyle & feel good event met oa culinaire food trends, de hipste gadgets, shoppen & veel meer.

Lees meer >
30 aug t/m 1 september

Spijkenisse festival, Spijkenisse

Zin in een goed feestje? Kom dan naar het muziekfestival van Spijkenisse. Het SpijkenisseFestival 2019 is te vinden in het centrum van Spijkenisse. Op een schitterende locatie, tussen de oude Kerk en Boekenberg Spijkenisse, de fraaie bibliotheek van de gemeente Nissewaard

Lees meer >
31 augustus

Bruisend Brielle, Brielle

Een gezellige dag voor en door Briellenaren waarbij natuurlijk ook bewoners uit de wijde omtrek van Brielle meer dan welkom zijn. De activiteiten worden gehouden tussen 11.00 en 17.00 uur. Er is een zeer gevarieerd programma met veel vaste onderdelen zoals de havenactiviteiten, presentaties van de culturele verenigingen, de woon informatiebeurs, een duurzame markt, muziek op straat, nostalgische machines, streekproducten, prachtige oldtimers, muziek en kunst in de kerken, sport & spel en nog veel meer verrassende onderdelen.

Lees meer >
31 augustus

Straattekenen Rockanje, Rockanje

De stichting PROBARO staat voor PROmotie BAdplaats ROckanje en is opgericht in 1983 door bank directeur Dhr. Alblas, ondernemer Klaas Kars en inwoonster Rockanje Mevr. Kalkman Schoonewil. Wijlen Rockanjenaar Klaas Kars was een zeer actieve Probaro man en ondernemer, uit zijn creatieve brein kwam ook het idee om de Motorrace in Rockanje op te zetten. Samen met Ruud Zondag en Dees van Kruijssen is destijds hard gewerkt om het organisatorisch voor elkaar te krijgen en met succes in 1999 ging de 1ste editie van de Historische Motorrace van start gegaan. Na 10 jaar onder de vlag van Probaro is De Motorrace Rockanje in 2009 onder een eigen stichting verdergegaan. Een andere evenement Trekpaarden is door Bram Snoey en Probaro opgezet en is na een paar jaar onder eigen stichting verder gegaan en organiseert een aantal leuke evenementen met de nostalgische trekpaarden. De lijst met evenementen die in de kraamkamer van Probaro zijn geboren en nu op eigen benen staan is nog langer zoals o.a.: Kerstmarkt, Rommelmarkt en Braderie.

Lees meer >
31 augustus

Burchtfeesten, Oostvoorne

Feestmarkt, muziek, straattheater, optredens, lekker eten en vooral veel gezelligheid. Dat zijn de ingrediënten van de Burchtfeesten. Overdag (10.00 - 17.00 uur) de feestmarkt en de optredens van diverse (muziek)groepen en verenigingen. 's-Avonds wordt het dorpsplein omgedoopt tot het culinaire plein en barst met muzikale omlijsting een echt dorpsfeest los.

Lees meer >