Boek een schoolreis naar Waterspeelpark Splesj!

Een spetterend dagje uit met de hele klas

Bij Waterspeelpark Splesj kunt u met de hele klas de hele dag genieten van spectaculaire glijbanen, het Spray-Park, de grote speeltuin en nog veel meer! Na het zwemmen heeft iedereen vast trek gekregen. Smul dan lekker van het Smikkelpakket!

Is het minder mooi weer? Dan is er de binnenspeeltuin van Molecaten Park Bosbad Hoeven (direct naast Waterspeelpark Splesj en indien beschikbaar). In de binnenspeeltuin klimmen kinderen (t/m 12 jaar) in metershoge torens, over wiebelige touwbruggen, verstoppen ze zich in geheime kruipgangen, is het lekker roetsjen van glijbanen en maken ze acrobatische sprongen op het springkussen. Voor de kleintjes is er een aparte speelhoek met eigen ballenbak!

Voor de meest spetterende schoolreis moet u met de klas absoluut naar Waterspeelpark Splesj!
 

  • Exclusief voor basisscholen en vanaf 20 kinderen
  • Van maandag t/m vrijdag buiten de schoolvakanties
  • Te reserveren tot één week voor aankomst
 

Prijzen per persoon

  • Entree Waterspeelpark Splesj  € 8,00 1)
  • Per 6 kinderen één volwassen begeleider gratis!
  • Optionele extra: Smikkelpakket € 3,95 2)
1) Tarief voor basisscholen.
2) Smikkelpakket: een portie frites, mayonaise, frikandel/ kroket of kaassoufflé, een ijsje én een gratis entreekaartje van Waterspeelpark Splesj voor een volgende keer met ouders of vriendjes en vriendinnetjes!

Reserveer uw schoolreis

Schoolreis met een fijne korting

Wacht niet te lang met reserveren, snelle beslissers profiteren namelijk van een fijne korting op een schoolreis naar Waterspeelpark Splesj!

Schoolreis voordeel

Geslaagde Splesj Schoolreis Speelgarantie

Geheel vrijblijvend en gratis kunnen onze Splesj medewerkers bij aanhoudende regen tijdens uw schoolreisje u kosteloos de mogelijkheid bieden gebruik te maken van de binnenspeeltuin. Aanbieding geldt mits de accommodatie beschikbaar is. Van de begeleiders vanuit de school verwachten wij assistentie in aanvulling op onze toezichthouders. Vanwege de veiligheid worden in de binnenspeeltuin 175 kinderen tegelijk toegelaten.

Eén dag Splesj is eigenlijk niet genoeg, kom op schoolkamp! Direct naast Waterspeelpark Splesj ligt Molecaten Park Bosbad Hoeven met camping en huuraccommodaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op