U bent hier:  Home t Hout Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma Molecaten Park 't Hout

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

20 april 2019

Rogiers Avonturenshow
Rogier de Avonturier is een gek en energiek persoon. Van zijn avonturen discoshow tot voorstellingen met goochelen… Niks is hem te gek!

2 mei & 1 augustus 2019

Kindermusical
Wie wil er nou niet in de spotlights staan? Stralen op het podium als Sneeuwwitje, Alladin of de Leeuwenkoning. Ook dit jaar zal er weer een kindermusical te bewonderen zijn waar de kinderen aan kunnen deelnemen en ouders weer volop van kunnen genieten.
 

19 juli 2019

Henk Pieterse
Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

25 juli & 22 augustus 2019

Kinderplaybackshow
Een kindershow waarbij alle kinderen de kans krijgen om als idool te schitteren op het podium! Deze gezellige avond vol muziek is zowel voor de kinderen als voor de ouders heerlijk genieten.


 

31 juli, 15 & 23 augustus 2019

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

8 augustus 2019

Spooktocht
Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!