Highlights animatieprogramma Molecaten Park 't Hout

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2021 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park 't Hout. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Marc Luijben

Zaterdag 10 juli

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 

Foto Qui Vive Wipe it out

Wipe It Out

Zaterdag 17 juli 2021

Op deze stormbaan zijn o.a. diverse obstakels, glij- en klimonderdelen, megaballen en kruipmuren geplaatst waar onder, over, langs en doorheen geklauterd en gekropen moet worden om het einde van de baan te kunnen bereiken.

Foto Noovids Party 2

Beachparty

Vrijdag 23 juli en vrijdag 20 augustus 2021

Hoor jij ook de tropische klanken? Trek je hawaishirt of je rietenrokje aan! Het is tijd om helemaal los te gaan op de beachparty!

Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Woensdag 4 augustus 2021

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 11 en 25 augustus 2021

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Donderdag 12 augustus 2021

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Zaterdag 4 september 2021

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.