In de omgeving van Molecaten Park 't Hout, Bakkeveen

Ontdek de Friese wouden; een verrassend stukje Friesland!

Op de grens van de provincie Groningen, Drenthe en Friesland ligt een uniek en authentiek stukje Friesland: de Friese Wouden. Een bijzonder gebied met een rijke historie en een veelzijdigheid aan bossen, heidevelden, duinverstuivingen en (Friese) meren. In de bossen kun je heerlijk wandelen, fietsen of paard rijden.

Water en watersport hoort bij Friesland. Een rondvaart over de Friese meren of zelf met een bootje het water opgaan mag dan ook niet ontbreken tijdens je vakantie. De gezellige (winkel)steden Leeuwarden, Groningen en Assen liggen niet ver weg. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven.
Molecaten Outdoor Drenthe Molecaten Park Kuierpad 01 klimpark

Leerzaam, spannend, leuk of juist actief. Voor kinderen valt er genoeg te beleven in één van de vele attractie- en/of dierenparken.

Meer info
Omgeving Molecaten Park t Hout 02

Stap op de fiets, trek de wandelschoenen aan en ontdek het verrassend mooie Drents-Friese Wold, Dwingelderveld, De Alde Feanen en Friese Wouden.

Meer info
Leeuwarden 2

Friesland, vooral bekend van water en watersport, heeft zoveel meer te bieden. Ontdek de rijke historie en bijzondere musea in de nabije omgeving.

Meer info
Omgeving Molecaten Park t Hout 07

Neem de tijd voor een dagje winkelen of dobber rond op het water van Nationaal Park De Alde Feanen.

Meer info
Omgeving Molecaten Park t Hout 08

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park 't Hout? Bekijk snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info