Kom kijken voor een vaste staanplaats bij Molecaten

Bekijk onze vaste staanplaatsen dichtbij zee, in de bossen of aan het Veluwemeer!

Molecaten biedt op bijna al haar parken in Nederland de mogelijkheid om vanaf het vroege voorjaar tot late najaar ‘buiten gewoon’ te genieten. Met een vaste staanplaats ben je echt weg van huis, ook al is dit soms maar voor een dagje tussendoor en op korte afstand van uw woonplaats. Bekijk alle vrije vaste staanplaatsen >

Binnenkort vind je hier alles wat je moet weten over een vaste staanplaats. Nu verwijzen we je nog even door naar de huidige info-pagina over vaste staanplaatsen. 

Bekijk hier waar jij je tweede thuis kunt creëren! We hebben alle beschikbare vrije plaatsen op al onze parken voor je bij elkaar gezet. Ga je voor een tweede thuis in de bossen, dichtbij zee, aan het Veluwemeer...

Voor wie op zoek is naar een tweede thuis op één van de Molecaten parken is dit de weg naar  'Grenzeloos genieten':

  1. Kennismaking met het park
  2. Droomplek gevonden
  3. Kennismaking Molecaten Verkoop
  4. Ontzorgd worden

Boek een weekend, midweek of langer verblijf in een vakantiehuisje, chalet, ingerichte tent of kampeer cabin op het park van je voorkeur (let op; niet alle parken zijn in de winter geopend om te overnachten. Kijken kan wel altijd!). Met je eigen toercaravan of tent een kampeerplek boeken mag natuurlijk ook. Ervaar het park en de omgeving en bepaal vervolgens of een vaste staanplaats op het park iets voor jouw is. 

Wordt dit een 'Ja' dan ontvang je na ondertekening van de overeenkomst de reeds voldane verblijfskosten retour (met een maximum van € 500). 

De actie geldt alleen voor gasten die nog niet eerder vaste staanplaats gast op het desbetreffende park zijn geweest. de actie is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.

Molecaten logo

Vaste staanplaatsen