Highlights animatieprogramma Molecaten Park Wijde Blick

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Wijde Blick. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Luchtkussendorp XXL

Luchtkussendorp XXL

Vrijdag 10 juli

Een dorp van springkussens, stormbanen en spelkussens! Voor jong en oud een waar paradijs om te klimmen en klauteren.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 15 juli & dinsdag 11 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Dinsdag 21 juli

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Qui Vive Wipe it out

Wipe It Out

Vrijdag 24 juli

Op deze stormbaan zijn o.a. diverse obstakels, glij- en klimonderdelen, megaballen en kruipmuren geplaatst waar onder, over, langs en doorheen geklauterd en gekropen moet worden om het einde van de baan te kunnen bereiken.

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Donderdag 30 juli & woensdag 19 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Dinsdag 4 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Game Adventure

Game Adventure

Vrijdag 7 augustus

Een avontuurlijk spellenparcours dat kan worden afgelegd! Klimmen, punten veroveren, ballen gooien en een stormbaan dat getrotseerd moet worden. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Foto The Battle Zone

The Battle Zone

Vrijdag 21 augustus

Op deze stormbaan is het anders dan je gewend bent. Zet je beste been maar voor, want met deze super battle begin en eindig je op dezelfde plaats en kun je elkaar voortdurend in de gaten houden, terwijl je je eigen baan rent.