Molecaten Park Legénd Estate

Vakantiepark in Legénd, Hongarije, Nógrád

Vakantie op Hongaars platteland

De twintig vakantiehuisjes van Legénd Estate in Hongarije liggen aan de voet van het Börzsöny gebergte, idyllisch verscholen in het Hongaarse heuvellandschap en op zo'n 45 minuten rijden van Boedapest. Tijdens je verblijf in het vakantiehuisje, op het sfeervolle Hongaarse landgoed van ruim 200 hectare, geniet je van de rust, de ongerepte natuur en interessante stadjes. Tips voor dagjes uit in deze regio van Hongarije te over.

Voor wie niet weg wil is het goed toeven bij het vakantiehuisje. Lekker loom onder een boom met een goed boek en een glas Hongaarse wijn. Kinderen vermaken zich prima op het park. Zij hebben alle ruimte om te spelen en een heerlijk zwembad voor dagen waterpret! De prachtige vrijstaande vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Buiten geniet je van een terras met een prachtig weids uitzicht en een eigen barbecue voor een gezellige zomeravond!

Huisdieren zijn op Molecaten Park Legénd Estate toegestaan in vakantiehuisje type Hongarije.

Onze vakantietips

Binnenkort op vakantie of een lang weekend naar Boedapest? Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

Ons kleine park Legénd Estate met zwembad is een heerlijke plek voor een fijne, lange zomervakantie onder de Hongaarse zon. Boedapest is ook zeker een bezoek waard!

De maand september heeft heel vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. Je kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Verwen jezelf met een welverdiende vakantie of lang weekend weg.

Ga eropuit in de herfst, want dit seizoen is te mooi om ongezien te laten. Boek 3 maanden vooruit en profiteer van 8% korting. We hebben nog leuke huisjes beschikbaar voor een week of weekendje weg!

Molecaten logo

Legénd Estate

Káldy tanya

2619 Legénd