Molecaten Park Waterdunen

Camping en vakantiepark in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Ontdek het land van eb en vloed

Ons nieuwe Molecaten Park Waterdunen in Zeeuws-Vlaanderen ligt pal aan het strand én midden in het unieke en gelijknamige natuurgebied waar vele vogelsoorten zich nestelen en net als jij nieuwe energie komen opdoen. Tijdens je verblijf in één van de vakantiehuisjes, ingerichte tenten of op de duincamping ervaar je zeeën van tijd en ruimte. In het natuurgebied bepalen eb en vloed jouw uitzicht en dat verveelt geen moment! Ieder uur van de dag is het landschap met slikken en schorren hier weer anders. Boek je verblijf midden in dit getijdenlandschap en ervaar een unieke vakantie (kort of lekker lang) aan de kust. Speciaal voor wie een langere tijd in dit mooie natuurgebied wil kamperen, bieden we lange kampeerarrangementen. Prikkel je zintuigen en ervaar de vrijheid van Waterdunen!

Huisdieren zijn op een deel van Molecaten Park Waterdunen toegestaan. Huisdieren worden niet toegelaten op de (schier)eilanden en in het natuurgebied, maar wel in het gebied erbuiten en op het strand!

Onze vakantietips

Kom jij genieten op ons nieuwe park aan de Zeeuwse kust? Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

Zoek jij nog een vakantiehuisje, glamping tent of kampeerplek voor een fijne zomervakantie aan de Zeeuwse kust? Wacht niet veel langer met boeken. Bekijk snel onze laatste beschikbaarheid!

Op de duincamping van Waterdunen is kamperen fantastisch en een echte natuurervaring. Maak je kampeervakantie lekker lang, want turen over het unieke landschap kan niet lang genoeg duren.

Onze luxe 5- to 6-persoons glamping tenten (met eigen badkamer) staan prachtig in de duinvallei! Vanuit je ingerichte tent is het gekwetter van vogels altijd goed te horen en ook de zee is dichtbij.

September heeft vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. Je kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Geen tijd voor een lange vakantie? Verwen jezelf dan met een (kampeer)weekendje weg.

Molecaten logo

Waterdunen

Waterdunen 1

4511 RT Breskens