Molecaten Park Landgoed Molecaten

Camping in Hattem, Veluwe, Gelderland

Tussen monumentale beuken en eiken!

Even ten zuiden van het vestingstadje Hattem, op de overgang van Veluwe-massief en IJsselvallei, ligt de kleine camping Landgoed Molecaten. De monumentale beuken en eiken en de ligging op het landgoed maken de camping uniek en een paradijs voor wie houdt van de rust en natuur. Om een kindervakantie onvergetelijk te maken is er in de zomer animatie. Je wordt altijd hartelijk ontvangen door de beheerders Frans & Aafke!

Landgoed Molecaten biedt prachtige kampeerplaatsen voor kort- en seizoenkampeerders. Daarnaast zijn er twee prachtige houten vakantiehuisjes te huur! Voor wie een eigen soort van ‘Bos-Huus’ wenst zijn er de vaste staanplaatsen.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Landgoed Molecaten toegestaan (m.u.v. vakantiehuisje Goudvink).

Onze vakantietips

Dat is een heel goed idee. Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

De meivakantie is de fijnste lentevakantie die er is! Buiten in de natuur is van alles te zien en te beleven en ook in de omgeving is veel leuks te doen. Kom huren of kamperen!

Zoek jij nog een vakantiehuisje of kampeerplek voor een fijne zomervakantie midden in de natuur? Wacht niet langer en boek met 8% korting! Voor een onvergetelijke vakantie hoef je niet ver weg.

De maand september heeft vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. Je kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn en de mooie omgeving van ons park ontdekken.

Molecaten logo

Landgoed Molecaten

Koeweg 1

8051 PM Hattem