Molecaten Park Landgoed Molecaten

Camping in Hattem, Veluwe, Gelderland

Tussen monumentale beuken en eiken!

Even ten zuiden van het vestingstadje Hattem, op de overgang van Veluwe-massief en IJsselvallei, ligt de kleine camping Landgoed Molecaten. De monumentale beuken en eiken en de ligging op het landgoed maken de camping uniek en een paradijs voor wie houdt van de rust en natuur. Om een kindervakantie onvergetelijk te maken is er in de zomer animatie. U wordt altijd hartelijk ontvangen door de beheerders Frans & Aafke!

Landgoed Molecaten biedt prachtige kampeerplaatsen voor kort- en seizoenkampeerders. Daarnaast zij er twee prachtige houten bungalows te huur! Voor wie een eigen soort van ‘Bos-Huus’ wenst zijn er de vaste staanplaatsen.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Landgoed Molecaten toegestaan (m.u.v. bungalow Goudvink).

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Landgoed Molecaten! Kies voor een bungalow of kampeerplaats.

Binnenkort op vakantie of weekendje weg? Bekijk hier de laatste beschikbaarheid op ons park in Hattem omringd door de natuur.

Bekijk de nog vrije kampeerplaatsen op Molecaten Park Landgoed Molecaten en boek uw favoriete plekje. Geniet van een heerlijke zomervakantie op de mooie Veluwe in Gelderland.

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Molecaten logo

Landgoed Molecaten

Koeweg 1

8051 PM Hattem