Molecaten Park Kruininger Gors

Vakantiepark in Oostvoorne, Brielse Meer, Zuid-Holland

Vrolijk vakantiedorp aan het meer!

Kruininger Gors aan het (watersportgebied) Brielse Meer is het grootste recreatiepark van Nederland. Al sinds 1948 komen gezinnen uit de Randstad hier voor hun weekenden en vakanties. De vele laantjes en veldjes maken Kruininger Gors tot een gezellig recreatiedorp met een vrolijke sfeer. ‘Het Gors’ heeft eigen zandstranden aan het Brielse Meer. Er zijn ligplaatsen voor kleine boten en een trailerhelling, waarvandaan u direct het meer op vaart.

Molecaten Park Kruininger Gors is een prachtig gelegen park met ‘dorps’ karakter. Naast vaste staanplaatsen kunt u ook een huurcaravan of chalet huren; ideaal voor een vakantie, weekendje weg of familie bezoek op het gezellige Kruininger Gors.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Kruininger Gors uitsluitend toegestaan op perceel Bosland.

Onze vakantietips

Op dit nieuwe perceel worden 32 ruime kavels (225 m2 - 350 m2) gerealiseerd voor nieuwe chalets van RK Holiday Chalets en Allure Chalets & More. Iets voor u?
 

Interesse in een vaste staanplaats op ons park? Bekijk hier alvast alle occasions, nieuwe modellen en beschikbare plaatsen. Het is iedere dag kijkdag, maar bel ons voordat u komt. Welkom!

Vind hier alle accommodaties voor een vakantie of om de sfeer van een vaste staanplaats op ons park te proeven!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe je op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Molecaten logo

Kruininger Gors

Gorsplein 2

3233 XC Oostvoorne