Molecaten Park Wijde Blick

Camping en vakantiepark in Renesse, Schouwen-Duiveland, Zeeland

Voorbij het polderland wacht de zee!

Op 1.500 meter van de langgerekte Zeeuwse stranden bij Renesse ligt Molecaten Park Wijde Blick met prachtig verzorgde kampeervelden, luxe chalets én een binnenzwembad. Buiten zwemmen doet u fijn in zee. Het is een top vakantiebestemming voor wie wil genieten van de Zeeuwse natuur (de vogelboulevard ligt ten zuiden van het park!) én de gezelligheid van een bruisende familiebadplaats. Zonnehoed en verrekijker kunnen beide mee!

De camping is het hele jaar geopend met voor iedere kampeerder een passende kampeer- of camperplaats. Komt u kamperen met kinderen? Een speeltuintje voor kleuters vindt u altijd in de buurt en in het sanitairgebouw is gedacht aan faciliteiten voor baby’s en kinderen! Liever iets huren op onze camping dichtbij zee? Reserveer één van onze mooie chalets (met of zonder veranda). 

Huisdieren zijn op Molecaten Park Wijde Blick toegestaan bij kamperen en in chalet Watersnip.

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Wijde Blick! Kies voor een chalet of kampeerplaats.

Ons park (met fijn binnenzwembad!) is een topbestemming voor wie wil genieten van het strand! Maar sla ook zeker de omgeving niet over met de gezellige Zeeuwse dorpjes, mooie natuur of bezoek Neeltje Jans.

Vier pakjesavond dit jaar aan zee en boek een onvergetelijk Sint-weekend! We hebben heel goed contact met de Pieten, dus afleveren van pakjes voor de deur is geen probleem!

Twinkelende lichtjes in uw eigen huisje aan zee is echt héél speciaal. Breng de kerstdagen gezellig samen met uw familie door aan de kust. Er zijn nog fijne chalets beschikbaar!

Boek uw 2021 vakantie(s) uiterlijk 15 januari 2021 en profiteer van 15% korting op: een mooi chalet met veranda of die prachtig gelegen kampeerplek... Welkom in 2021

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Molecaten logo

Wijde Blick

Lagezoom 23

4325 CP Renesse