Huisdier mee
Zoek & Boek - alle parken -

Campings met privé sanitair bij Molecaten

Luxe kamperen op een camping met comfortpluskampeerplaatsen

Bij Molecaten kun je op drie campings luxe kamperen met een privé sanitaire unit op de kampeerplaats. Comfortplusplaatsen noemen we dit type kampeerplaatsen.

Kamperen voor twee of kamperen met kinderen wordt wel erg aangenaam als je kiest voor een extra luxe kampeerplaats: de comfortplusplaats! Op de kampeerplek staat een privé sanitaire unit voorzien van douche, toilet en wastafel. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer midden in de nacht naar het sanitairgebouw en wordt vooral kamperen met kinderen nog prettiger! Verder ben je van alle gemakken voorzien als water, riool, elektra 10 ampère en CAI. De kampeerplaats met privé sanitair, comfortplusplaatsen, zijn te reserveren op Molecaten campings Waterbos en Wijde Blick aan zee en Molecaten camping Landgoed Ginkelduin op de Utrechtse Heuvelrug.

Geen eigen tent of caravan om in te kamperen?

Kies dan voor het gemak van huren met de sfeer van kamperen! Onze chalets met veranda en luxe safaritenten (beide met eigen sanitaire voorzieningen) staan altijd op een veld met veel speelruimte in de buurt. Wens je meer privacy, boek dan een vakantie of weekendje weg in een vakantiehuisje.

Luxe kamperen op een Molecaten camping? Bekijk hier alle comfortplusplaatsen en boek online!

Het Voornes Duin en het strand zijn hier bij Rockanje hét speelparadijs voor kinderen. De comfortplusplaatsen liggen mooi gesitueerd op open velden met groen rondom. In het voor- en najaar is Waterbos de plek voor rustzoekers. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk en boek

Kom strand-hoppen in Renesse, Zeeland! Bij Wijde Blick vind je fantastische familie-, natuur- en watersportstranden. De comfortplusplaatsen liggen mooi gesitueerd op open velden met groen rondom. Huisdieren toegestaan.

Bekijk en boek

Na een vakantie op dit park in Leersum ben je beslist ‘verliefd’ op deze regio! Bezoek de kastelen en doorkruis het gebied per mountainbike. De comfortplusplaatsen liggen op prachtige zonnige kampeervelden met altijd een speeltoestel voor (klein)kinderen in de buurt en de beschutting van het bos. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk en boek