Molecaten campings & vakantieparken in Zuid-Holland

Waar Nederland zo beroemd om is, vind je bijna allemaal terug in Zuid-Holland

Bezienswaardige steden als Rotterdam, Delft en Leiden, tulpen op de bollenvelden en in de Keukenhof en molens op Kinderdijk, je vindt het in Zuid-Holland. Maar kom vooral voor de kust en geniet van de gezellige badplaatsen Katwijk aan Zee, Rockanje en Oostvoorne.

Als je de drukke Randstad even wilt ontvluchten dan zijn de stranden en duingebieden bij Rockanje 'Voornes Duin' en Katwijk aan Zee 'Coepelduin' een verademing. In deze duingebieden is het goed wandelen en fietsen! Fan van duiken, surfen of zeilen? Het Oostvoornse Meer, het Brielse Meer en het Maasvlaktestrand zijn dé watersportgebieden van Zuid-Holland. Daarna uitrustten bij een strandtent. Het leven is fijn! 

Molecaten campings en vakantieparken in Zuid-Holland

Noordduinen

Duin- en Bollenstreek

Het perfecte park met zwembad in Katwijk aan Zee voor wie luieren op het strand graag afwisselt met wandelen door de duinen, een bezoek aan de bollenvelden, Keukenhof (voorjaar) en mooie historische steden. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park

Waterbos

Zuid-Hollandse Eilanden

Het Voornes Duin en het strand zijn hier bij Rockanje hét speelparadijs voor kinderen. Al zijn de speeltuin en het zwembad op het park ook favoriet! In het voor- en najaar is Waterbos de plek voor rustzoekers. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park

Rondeweibos

Zuid-Hollandse Eilanden

Een gezellig park aan zee met zwembad en ruim plaats voor vaste plaatsen in Rockanje. Al wandelend via het duinpad bereik je het mooie strand. In de schoolvakanties bruist het hier van activiteiten! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

Van Iterson

Zuid-Hollandse Eilanden

Je eigen ‘thuis’ aan zee; dat is Van Iterson! Hier geniet je van jullie tweede huis op loopafstand van zee, duin en het centrum van Rockanje. Kom kijken naar de vrije vaste plaatsen voor jouw eigen chalet en occasions. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park

Kruininger Gors

Brielse Meer

Sinds 1948 genieten gezinnen uit de stad al van een buitenhuisje op dit vrolijke vakantiedorp aan het Brielse Meer in Oostvoorne. Ook interesse in zo’n 2e thuis? Kom de vaste plaatsen en occasions bekijken. Huisdieren toegestaan op perceel Bosland.

Bekijk park