Molecaten camping & vakantiepark in Noord-Brabant

Goed eten, gezellige steden, de Biesbosch, Vincent van Gogh...

Noord-Brabant is een perfecte vakantiebestemming voor wie wil genieten van boerenland, mooie natuur, grootse attracties en het goede Bourgondische leven! De Brabanders zijn liefhebbers van gezelligheid, lekker eten en drinken; dat komt het vakantie gevoel zeker ten goede! Waterspeelpark Splesj (onderdeel van ons park Molecaten Park Bosbad Hoeven), de Basiliek in Oudenbosch én De Efteling, zijn grote trekpleisters van de regio. Bezoek ook Nationaal Park De Biesbosch met een doolhof aan kreken met glashelder water. Huur een kano en ontdek! Ook fijn aan deze regio; de vele adresjes met streekproducten. Laat het je smaken tijdens een tocht te voet of per fiets door het Brabantse land!

Wie benieuwd is naar Vincent van Gogh kan niet om Brabant heen. Hij is hier geboren en woonde en werkte het grootste deel van zijn leven in Brabant. En dat heeft hem gevormd als mens en schilder. Ontdek tijdens je vakantie zelf de plekken in Noord-Brabant waar je zijn sporen nog kunt vinden.

Molecaten camping en vakantiepark in Noord-Brabant

Bosbad Hoeven

West-Brabant

Zin in iets spectaculairs? Op dit park in Hoeven (bij Breda) ervaar je ongekende waterpret op Splesj! Geniet er ook van de Biesbosch, lekkere streekproducten en treed in de voetsporen van Van Gogh. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park