Molecaten Park Bosbad Hoeven

Camping en vakantiepark in Hoeven, West-Brabant, Noord-Brabant

Waterpret in Bourgondisch Brabant!

In de bosrijke omgeving van West-Brabant ligt ons park Bosbad Hoeven. Een fantastische camping met het spectaculaire Waterspeelpark Splesj (gratis toegang voor gasten) en binnenspeeltuin. Door het enorme aanbod aan faciliteiten en de gevarieerde omgeving is het de ideale vakantiebestemming (kort of lang) voor gezinnen met kleine kinderen én tieners! In het voor- en najaar is het voor rustzoekers een heerlijke uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door Bourgondisch Brabant.

Of u nu wilt genieten van een ruime huurcaravan, een luxe chalet, een compleet ingerichte tent of lekker wilt kamperen met uw eigen caravan, camper of tent; op Molecaten Park Bosbad Hoeven kan het allemaal. Altijd geniet u er van het gemoedelijke campingsfeertje en de verzorgde faciliteiten voor een ontspannen vakantie.

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Bosbad Hoeven.

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Bosbad Hoeven! Kies voor een chalet, ingerichte tent, kampeerplaats...

Een vakantie op Bosbad Hoeven is leuk voor het hele gezin! Uren zwemplezier op Splesj, maar geniet ook van de Biesbosch, lekkere streekproducten en treed in de voetsporen van Van Gogh. Geen tijd voor verveling!

Vanaf half augustus zijn er nog vrije kampeerplaatsen. Onze camping is dé bestemming voor wie wil genieten van de Brabantse gezelligheid en heel veel waterpret!

Dit is een heerlijke maand om te wandelen of te fietsen en vaak kan dat nog fijn in korte broek! Boek nu en kom genieten van een heerlijke nazomer!

September is de ideale kampeermaand voor rustzoekers en buitengenieters. Reserveer een voordelig september kampeerarrangement op onze camping en kom genieten van de nazomer!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Waterspeelpark Splesj is weer voor iedereen geopend. Alle attracties (m.u.v. de Sidewinder) zijn geopend. Het wordt een fantastische vakantie!

Interesse in een vaste staanplaats op ons park? Bekijk hier alvast alle occasions, nieuwe modellen en beschikbare plaatsen. Het is iedere dag kijkdag, maar bel ons voordat u komt. Welkom!

Molecaten logo

Bosbad Hoeven

Oude Antwerpsepostbaan 81b

4741 SG Hoeven