Molecaten Park Bosbad Hoeven

Camping en vakantiepark in Hoeven, West-Brabant, Noord-Brabant

Waterpret in Bourgondisch Brabant!

In de bosrijke omgeving van West-Brabant ligt ons park Bosbad Hoeven. Een fantastische camping met het spectaculaire Waterspeelpark Splesj (gratis toegang voor gasten) en binnenspeeltuin. Door het enorme aanbod aan faciliteiten en de gevarieerde omgeving is het de ideale vakantiebestemming (kort of lang) voor gezinnen met kleine kinderen én tieners! In het voor- en najaar is het voor rustzoekers een heerlijke uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door Bourgondisch Brabant.

Of u nu wilt genieten van een ruime huurcaravan, een luxe chalet, een compleet ingerichte tent of lekker wilt kamperen met uw eigen caravan, camper of tent; op Molecaten Park Bosbad Hoeven kan het allemaal. Altijd geniet u er van het gemoedelijke campingsfeertje en de verzorgde faciliteiten voor een ontspannen vakantie.

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Bosbad Hoeven.

Onze vakantietips

Zet de fietsen achterop uw auto, pak uw wandelschoenen in en boek - gewoon nu direct - een fijn chalet en ontdek West-Brabant! Want voordat u het weet is die frisgroene lente weer voorbij!

U hoeft niet ver weg voor een onvergetelijke tijd. Boek het Pinksterweekend (29 mei t/m 2 juni), want die is lekker lang. Fietsen, jeu de boules, midgetgolf, er kan van alles op het park en in de omgeving!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen. Goed om te weten: onze zwembaden zijn weer open (voor kinderen t/m 12 jaar).

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Bosbad Hoeven! Kies voor een chalet, ingerichte tent, kampeerplaats...

Molly & Caatje verwelkomen kleine kinderen op Turtle Island! Voorbij de palmbomen wacht het fantastiche speeleiland. Geopend vanaf 1 juli.

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

Bosbad Hoeven

Oude Antwerpsepostbaan 81b

4741 SG Hoeven