Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Camping en vakantiepark in Leersum, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht

Genieten in een vorstelijke omgeving!

Landgoed Ginkelduin is een sfeervol autoluw vakantiepark in een schitterend natuurgebied van bijna 95 hectare bos, heide en zandverstuivingen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. U verblijft te midden van de 'Stichtse Lustwarande' met meer dan 100 vorstelijke buitenplaatsen met mooie tuinen en nabij het 'stilste plekje van Nederland'! Vanaf het park wandelt of fietst u zo de prachtige natuur in waar vogels het hoogste woord voeren en het landschap wordt opgesierd door kastelen.

De bungalows van Landgoed Ginkelduin staan prachtig verscholen in het bos. Leuk voor gasten met huisdieren: in enkele bungalows zijn huisdieren toegestaan! Het 34-persoons Landhuis is de perfecte plek voor een familiereünie. Op het park geen gebrek aan vermaak! Geniet van lekker uit eten, een avondje bowlen en de vele binnen- en buitenfaciliteiten voor kleine kinderen & tieners. Voor de kampeerders beschikt de camping over ruime, zonnige kampeervelden omringd door prachtige bomen. Ook zijn er mooie ingerichte tenten, kampeer cabins en chalets te huur.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin toegestaan in enkele bungalows. Niet toegestaan op de camping.

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin! Kies voor een bungalow, chalet, ingerichte tent, kampeerplaats...

Vier uw vakantie op onze camping op de Utrechtse Heuvelrug. Er is zoveel leuks te ontdekken in de omgeving! Sluit de dag af in ons gezellige restaurant of neem een plons in ons binnenzwembad.

Even opladen in de wintertijd. Dat zouden we allemaal eens moeten doen. Kom bij ons lekker relaxen in een gezellig huisje, laat u culinair verwennen en bezoek een mooie stad!

Vier pakjesavond dit jaar extra bijzonder en boek een onvergetelijk Sint-weekend! We hebben heel goed contact met de Pieten, dus afleveren van pakjes voor de deur is geen probleem. Ook is er een speciaal animatieprogramma!

Breng de kerstdagen gezellig samen door met uw familie in ons prachtige bungalowbos! Twinkelende lichtjes in uw eigen vakantiehuisje is echt héél speciaal. Neemt u uw versiering mee? Wij regelen graag de boom voor u!

Boek uw 2021 vakantie(s) uiterlijk 15 januari 2021 en profiteer van 15% korting op: een mooi chalet met veranda, een heerlijke kampeer cabin, die prachtig gelegen kampeerplek... Welkom in 2021

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Molecaten logo

Landgoed Ginkelduin

Scherpenzeelseweg 53

3956 KD Leersum