Molecaten Park De Koerberg

Camping en vakantiepark in Heerde, Veluwe, Gelderland

De Veluwe aan uw voeten!

De ligging van camping en bungalowpark De Koerberg op de Veluwe is fantastisch! Het aangrenzende Zwolse bos, de natuur- en heidegebieden 'de Renderklippen' en 'de Dellen' en de Veluwe zijn dé grote trekpleisters. Ontdek de Veluwe - ook met talloze avontuurlijke attracties voor kinderen - en geniet bij terugkomst van de ruimte, rust en fijne faciliteiten op het park (o.a. bowlingbaan). En ja; er is een heel fijn buitenzwembad!

Molecaten Park De Koerberg is een heerlijk vakantieadres op de Veluwe met fijne kampeerplaatsen voor tenten en (sta)caravans. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel, reserveert u dan onze kampeer cabin, ingerichte tent, luxe chalet of houten bungalow. Hoe, wanneer en hoelang u er ook verblijft; u geniet altijd van een bijzonder mooi plekje op een veld midden in het bos.

Huisdieren zijn op Molecaten Park De Koerberg toegestaan bij kamperen en in bijna alle huuraccommodaties!

Ontdek de sfeervolle Hanzesteden!

Bezoek deze winter de mooie Hanzesteden: Kampen, Zwolle, Hattem, Deventer, Harderwijk, Elburg... Boek nu uw bungalow bij ons!

Kerstvakantie goed van start!

Verwen uzelf met een pré-Kerst-weekendje-weg om in die fijne kerstsfeer te komen. Boek nu een bungalow voor 20 t/m 23 december!

Nu direct weg? Bekijk onze last minutes!

Binnenkort op vakantie of weekendje weg? Bekijk hier de laatste beschikbaarheid op ons park in Heerde op de Veluwe.

Vrolijke kerstvakantie!

Twinkelende lichtjes in uw eigen huisje in het bos is echt héél speciaal. Boek nu uw vrolijke kerstvakantie met uw familie of vrienden!

15% snelle beslissers korting

Boek uw vakantieplek voor 2020 uiterlijk 15 januari 2020 en profiteer van 15% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

De Koerberg

Koerbergseweg 4-1

8181 LL Heerde