Molecaten Park Hoogduin

Camping en vakantiepark in Cadzand, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Wind door je haren in bijna buitenland!

De ligging van Molecaten Park Hoogduin, direct achter het hoge duin, is fantastisch. Na een mooie klim het duin op, heeft u een geweldig panoramisch uitzicht over de camping, het Zeeuwse boerenland met bijzonder leuke dorpjes en het geweldige uitgestrekte strand dat tot de schoonste stranden van Nederland behoort! Hoogduin aan zee is voor iedereen een heerlijk vakantieadres. Voor kinderen zijn de duinen en het strand één groot speelparadijs, voor volwassenen is het dé plek voor relaxen, zonnen, wandelen, (kite)surfen... grenzeloos genieten!

Op Hoogduin kampeert u op fijne beschutte comfortplaatsen of huurt u een accommodatie met de sfeer van kamperen! De fraai vormgegeven kampeer cabins en chalets met veranda zijn perfect voor wie houdt van ‘gemak en comfort’. Voor een strandvakantie om écht nooit meer te vergeten, zijn er de unieke strandhuisjes op het strand! Tijdens uw verblijf heeft u een fenomenaal uitzicht op het strand, de zee en de fantastische luchten.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Hoogduin toegestaan bij kamperen op speciale huisdiervelden en in bijna alle huuraccommodaties!

Er is nog een strandhuisje vrij!

Voor het weekend 18 t/m 21 oktober is er een strandhuisje vrij gekomen! Pak deze ultieme - last minute - kans voor een onvergetelijk weekend.

Nu direct weg? Bekijk onze last minutes!

Binnenkort op vakantie of weekendje weg? Bekijk hier de laatste beschikbaarheid op ons park in Cadzand direct achter de duinen.

...we tellen af naar de herfstvakantie!

Maak alvast plannen voor de herfstvakantie en u heeft weer iets fijns in het vooruitzicht.

Molecaten logo

Hoogduin

Zwartepolderweg 1

4506 HT Cadzand