Highlights animatieprogramma Molecaten Park Kuierpad

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Kuierpad. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Zaterdag 11 juli

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Pretparade Wally

Wally's pretparade

Donderdag 16 juli & vrijdag 7 augustus

Wally, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is zeer interactief, dat betekent dat alle kinderen mee kunnen doen.

Foto WePlay esports

Esports Toernooi

Dinsdag 21 juli

De eventmanagers van WePlay Esports organiseren een FIFA toernooi waar jezelf aan mee kan doen of als toeschouwer naar de wedstrijden ook gezellig naar kunt komen kijken. Voor alle dansers is er ook een mogelijkheid om je moves te laten zien bij Just Dance.

Foto The Battle Zone

The Battle Zone

Donderdag 23 juli

Op deze stormbaan is het anders dan je gewend bent. Zet je beste been maar voor, want met deze super battle begin en eindig je op dezelfde plaats en kun je elkaar voortdurend in de gaten houden, terwijl je je eigen baan rent.

Foto Luchtkussendorp XXL

Luchtkussendorp XXL

Dinsdag 28 juli

Een dorp van springkussens, stormbanen en spelkussens! Voor jong en oud een waar paradijs om te klimmen en klauteren.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 29 juli & vrijdag 14 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Zaterdag 1 augustus & zaterdag 22 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Qui Vive Wipe it out

Wipe It Out

Donderdag 13 augustus

Op deze stormbaan zijn o.a. diverse obstakels, glij- en klimonderdelen, megaballen en kruipmuren geplaatst waar onder, over, langs en doorheen geklauterd en gekropen moet worden om het einde van de baan te kunnen bereiken.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Dinsdag 18 augustus

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.