Highlights animatieprogramma Molecaten Park Kuierpad

Activiteiten waar je kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2022 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Foto Robot bouwen

Robotjes bouwen

Dinsdag 19 juli

Met afval als grondstof gaan we ontwerpen, bouwen en programmeren we met de BYOR-kit robots, apparaten of interactieve kunstobjecten

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Donderdag 21 juli

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 

Foto Qui Vive Wipe it out

Wipe It Out

Zaterdag 23 juli

Op deze stormbaan zijn o.a. diverse obstakels, glij- en klimonderdelen, megaballen en kruipmuren geplaatst waar onder, over, langs en doorheen geklauterd en gekropen moet worden om het einde van de baan te kunnen bereiken.

Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Dinsdag 26 juli

In deze clinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. 

Foto Science workshop

Science workshop

Woendag 27 juli

De kinderen zijn samen met een begeleider eventjes echte junior onderzoekers. De workshop wordt afgewisseld met een uitleg en verrassende en spectaculaire demonstratieproefjes.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Dinsdag 2 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto spooktocht

Spooktocht

Donderdag 4 augustus

Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!

Foto Molecaten drijft

Kuierpad Drijft!

Vrijdag 12 augustus

Neem je opblaasbootje of zwembadje mee en bouw een feestje mee vanuit het water. Drijven, chillen en muziek. Wat wil je nog meer!!

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Maandag 15 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Steven Kazan

Steven Kazan

Woensdag 17 augustus

Steven Kazàn is een geboren humorist en al jaren actief met zijn unieke onemanshow. Zijn optreden op het podium is een combinatie van visuele grappen, publieksinteractie en verbluffende goocheltrucs. Een humoristische feel-good show waar nog lang over gesproken zal worden!

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle theatershow

Zaterdag 20 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Dinsdag 23 augustus

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.