Animatie op onze campings en vakantieparken

Voor peuters, kleuters, schoolgaande kinderen (ook tieners!), ouders én opa's & oma's!

Een vakantie bij Molecaten betekent samen genieten en vooral veel onvergetelijke momenten meemaken! Onze animatieteams dragen daar heel graag hun steentje aan bij door het organiseren van de allerleukste activiteiten.

De enthousiaste animatieteams van Molecaten organiseren zowel begeleide activiteiten als activiteiten die u zelf kunt ondernemen. We bieden een afwisselend programma voor alle leeftijden met o.a. sport & spel, minidisco/theater, avondentertainment/evenementen, natuur- en knutselactiviteiten. In het dag-tot-dag animatieprogramma is heel snel af te lezen voor welke leeftijd een activiteit bedoeld is. Omdat alle parken van Molecaten verschillend zijn is ook het animatieprogramma op ieder park weer anders. Leuk om te weten; op een aantal parken werken we samen met lokale bedrijven, hierdoor zult u ook de omgeving op een verrassende manier beleven!
 

Wanneer animatie?

Natuurlijk bieden we animatie in de mei- en zomervakantie! Op een aantal parken is er ook animatie in weekenden buiten de schoolvakanties. Dit doen we speciaal om een weekendje weg in het voor- of najaar extra leuk te maken. Op enkele parken houden we het voor- en najaar bewust wat rustiger. Kijkt u voor de exacte periodes bij het park van uw keuze en klik op 'Animatie'.

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Tieners willen doen waar ze zin in hebben

Op vakantie met tieners? Op Molecaten Park Kuierpad, Flevostrand, Landgoed Ginkelduin, Rondeweibos, Wijde Blick en Bosbad Hoeven worden kinderen vanaf 11 jaar (zeker in de zomervakantie) niet vergeten! Het animatieteam organiseert samen met de aanwezige tieners de activiteiten waarin op dat moment interesse is. Dit kan een sportieve/vermakelijke activiteit zijn, zoals paintball of suppen of lekker ‘chillen’ in de vorm van gamen of een filmavond.

Natuurlijk genieten

De omgeving van alle Molecaten parken is de moeite waard om ontdekt te worden! Op vele Molecaten parken zijn professioneel begeleide natuurexcursies onderdeel van het animatieprogramma. Op Molecaten Park De Leemkule, Landgoed Ginkelduin, Flevostrand, Waterbos, Van Iterson, Rondeweibos en Kruininger Gors kan de natuur ook door u zelf ontdekt worden met behulp van de ‘Natuurlijk genieten’ omgevingsgidsen. Deze liggen bij de receptie voor u klaar!

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!

Kleurplaten

Leuk weetje

De karakters Molly & Caatje zijn speciaal voor Molecaten getekend en ontwikkeld door Tekenteam