Highlights animatieprogramma Molecaten Park Rondeweibos

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2021 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Rondeweibos. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Henk Pieterse

Basketbalclinic met Henk Pieterse

Dinsdag 20 juli 2021

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Pretparade Wally

Wally's pretparade

Zaterdag 24 juli 2021

Wally, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is zeer interactief, dat betekent dat alle kinderen mee kunnen doen.

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Zaterdag 31 juli 2021

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Dinsdag 3 en 17 augustus 2021

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Woendag 11 augustus 2021

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Dino Adventure

Dino Adventure

Zaterdag 7 augustus 2021

Doe een stap terug in de tijd en betreedt de prehistorische tijd in deze dinowereld. Je kan springen in het avonturenspringkussen tussen verschillende obstakels door of glijden van de klimglijbaan en race door de 21 meter lange stormbaan.

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Marc Luijben

Zaterdag 14 augustus

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden.