Highlights animatieprogramma Molecaten Park Rondeweibos

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Rondeweibos. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en wanneer ze worden georganiseerd.

Natuur Avontuur

Zaterdag 1 juni, Maandag 12 augustus & Dinsdag 20 augustus

Er is veel meer “wilde natuur” dan de meeste mensen weten. De Noordzee bijvoorbeeld: het grootste natuurgebied van Nederland daar laat Natuur Avontuur op allerlei locaties zien wat er ín die zee leeft en te ontdekken is. Een spannende, leerzame natuurexpeditie voor kinderen én volwassenen over het strand.

Schuimparty

Dinsdag 30 juli & Dinsdag 13 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Westernspektakel

Zaterdag 3 augustus

De rodeostier is al jaren een echte publiekstrekker. Jong en oud proberen te blijven zitten om deze mechanische stier. Er is een springkussen, avonturenkussen én 17 meter lange obstakelbaan. Dit allemaal in een geweldig Western Spektakel.

Rogiers Avonturenshow

Dinsdag 6 augustus

Rogier de Avonturier is een gek en energiek persoon. Van zijn avonturen discoshow tot voorstellingen met goochelen… Niks is hem te gek!

WePlay Esports

Zaterdag 10 augustus

Tijdens dit event wordt er een heus FIFA toernooi georganiseerd voor de voetballiefhebbers of kom gezellig kijken naar de wedstrijd. En laat zien hoe goed je kunt dansen met Just Dance.

Henk Pieterse: Basketbal Clinic

Maandag 19 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Spooktocht

Donderdag 22 augustus

Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!