Vaste staanplaats op Molecaten De Leemkule, Hattem

Buiten gewoon genieten in de Veluwse bossen!

Met een vaste staanplaats op Molecaten Park De Leemkule temidden van het Veluwse bos gaat u 'buiten gewoon genieten' van uw vrije dagen, weekenden en vakanties! Lekker buiten leven, doen waar u zin in heeft. U ervaart alle tijd voor het maken van fiets- en wandeltochten, tuinieren, lekker niksen en luisteren naar de vogels in het Veluwse bos of tijd om er lekker op uit te gaan met uw (klein)kinderen. In de schoolvakanties is er een gevarieerd animatieprogramma. Een vaste staanplaats is genieten voor iedereen, welke leeftijd dan ook!

Een ruime vaste staanplaats in het Veluwse bos
Een vaste staanplaats op Molecaten Park De Leemkule is een ruime plaats voorzien van aansluiting op 10 ampère elektra, water, riool en CAI. De keuze van chalet of stacaravan is aan u en net als thuis, kunt u ook uw vaste staanplaats naar eigen smaak inrichten (Molecaten hanteert wel enkele restricties)! Het wordt echt uw 2e huisje in het Veluwse bos!
 

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats?

Prijsinformatie, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op De Leemkule in de Veluwse bossen? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 038 - 4441945), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs!

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park De Leemkule op een vaste plaats.