Highlights animatieprogramma Molecaten Park Waterbos

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Waterbos. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.
Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Dinsdag 21 juli & zondag 16 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Pip en Pelle

Pip & Pelle

Donderdag 30 juli & donderdag 20 augustus

De leukste familieshow van het jaar komt naar Molecaten! Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend, Arie de Postbode, de boel weer flink op zijn kop zetten.

Foto Drumtastic2

Drumtastic

Zondag 2 augustus

Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken. Drumtastic kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshops hebben een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen.

Foto Henk Pieterse

Basketbal Clinic met Henk Pieterse

Donderdag 6 augustus

Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Foto Noovids Party 2

Beachparty

Zaterdag 8 augustus

Hoor jij ook de tropische klanken? Trek je hawaishirt of je rietenrokje aan! Het is tijd om helemaal los te gaan op de beachparty!