Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Waterbos

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

mei 2024

Elke zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00

Bezoek Molen de Hoop, Hellevoetsluis

De molenaar staat elk weekend klaar om uitleg over molen de Hoop en alle molens van Nederland te geven. De molen is ook open als de blauwe wimpel uithangt en op afspraak! 

Lees meer >
Elke dinsdag en zaterdag van 9:00 tot 16:00

Weekmarkt Spijkenisse, Spijkenisse

Een gezellige weekmarkt in het centrum van Spijkenisse met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke woensdag van 8:00 tot 15:00

Weekmarkt Oostvoorne, Oostvoorne

Een gezellige weekmarkt op het Dorpsplein van Oostvoorne met een breed aanbod aan producten zoals o.a. kleding, verse groenten, noten, kaas en vis.  

Lees meer >
Elke woensdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Zuidland, Zuidland

Een gezellige markt in het centrum van Zuidland met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Heenvliet, Heenvliet

Een gezellige markt in het centrum van Heenvliet met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Rockanje, Rockanje

Een gezellige markt in het centrum van Rockanje met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke donderdag

Weekmarkt Zwartewaal, Zwartewaal

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Wilhelminalaan in Zwartewaal. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 14:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Lees meer >
Zaterdag 25 mei

Talent op Straat, Spijkenisse

Talent Op Straat (TOS) is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door diverse culturele instellingen in samenwerking met het Winkelhart Spijkenisse. o.a. Op het plein aan de Uitstraat in Spijkenisse is het festival Talent Op Straat. Op dit podiu

Lees meer >
Zaterdag 25 mei

Jaarmarkt Grootenhoek, Hellevoetsluis

Buiten op het terrein van de Grootenhoek wordt weer de jaarlijkse rommelmarkt georganiseerd. Er zijn een aantal kramen met leuke spulletjes en ook het Rad van Avontuur is weer aanwezig. En natuurlijk een loterij met mooie prijzen! Komen jullie ook gezelli

Lees meer >
Zaterdag 25 mei

Rockanje Classic Races, Rockanje

De Rockanje Classic Races, georganiseerd door Stichting Historische Motorrace Rockanje, is een jaarlijks terugkerend evenement met internationale bekendheid. De Rockanje Classic Races zijn uniek aangezien deze plaats vinden op het nog enige originele stra

Lees meer >
Zaterdag 25 mei

Brielle Live, Brielle

De allereerste editie van Brielle Live belooft een groot muzikaal nazomerfeest te worden! Het festival word georganiseerd aan de Thoelaverweg in het mooie Brielle.

Lees meer >
Zondag 26 mei

Food La Route Brielle, Brielle

Geniet samen met je gezellige gezelschap van een bijzondere middag uit, lekker dichtbij huis. Speciaal hieraan is dat je een 4-gangen krijgt, waarbij je elke gang in een ander restaurant eet. Zo kun je op 1 dag van 4 verschillende restaurants proeven. Bij

Lees meer >
Zondag 26 mei

Familiedag Beleef Bernisse, Simonshaven

De gemeente Nissewaard organiseert weer een leuke editie van Beleef Bernisse, een gezellige familiemiddag bij het strandje bij natuurspeeltuin het Beverbos met diverse activiteiten in Simonshaven. Je kunt het water op met een sup, een bootje, of een water

Lees meer >